VÅRE HUSMODELLER

Alle våre husmodeller kan med enkle grep tilpasses den enkelte kjøper.

Boliger for enhver smak

I Crea Eiendom er vi ikke opptatt av å ha flest mulig ulike husmodeller. Vi er derimot opptatt av å ha noen få, og de vi har skal være 100% gjennomarbeidede -ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Alle modellene kan med enkle grep tilpasses den enkelte kjøper med tanke på antall soverom, overflater, innredning og ikke minst tomtens beskaffenhet, utsiktsretning og solforhold. Vi skal tilby en bolig for enhver smak.

Helt fra boligene var en skisse på tegnebrettet, har vi i samarbeid med vår arkitekt, og øvrige involverte aktører, diskutert ulike løsninger for alt fra konstruksjon, planløsning, vindusløsninger og materialvalg. Det er derfor boliger vi er stolte av å kunne selge, der vi vet at vi har optimalisert forholdet mellom størrelse, pris og standard. Alle våre utviklede modeller kan tilbys som tegninger, byggesett, elektroklar* og nøkkelferdig*.
*foreløpig kun Oslo og Viken.

Crea 1

En innholdsrik og arealeffektiv enebolig primært ment for flate tomter. Crea 1 forener det moderne med det tradisjonelle, og med store vindusflater og familievennlig og fleksibel planløsning, er dette huset perfekt for den moderne familie.

Crea 1 XL

En stor og innholdsrik enebolig primært ment for flate tomter. Crea 1 XL forener det moderne med det tradisjonelle, og med store vindusflater og familievennlig og fleksibel planløsning, er dette huset perfekt for den moderne familie.

Crea 1 Duo

Kjedet enebolig primært ment for flate tomter. Crea 1 Duo forener det moderne med det tradisjonelle, og har en meget arealeffektiv planløsning.

Crea 2 Duo

Crea 2 Duo er en særdeles spennende og innholdsrik bolig, som vi uten å nøle påstår vil bli lagt merke til.

Crea 3

Spektakulær enebolig med stor plass, høy standard og smarte løsninger.

Crea 4

Fantastisk, herskapelig enebolig med dobbel garasje og god plass.

Crea 5

Moderne enebolig med mange spennende løsninger.

Crea 7 Duo

Moderne tomannsbolig.

Crea 8

Moderne enebolig.

Crea 9

Moderne enebolig.

Crea 10

Moderne og innholdsrik enebolig, med flatt tak, dobbel, integrert garasje og egen praktikantdel.

Crea 12

Moderne og herskapelig enebolig med dobbel garasje og hybel.

VI HJELPER DEG GJERNE

Ta kontakt med oss!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for å høre mer om våre prosjekter eller husmodeller, er du velkommen til å henvende deg gjennom nedenstående kanaler.