I Crea Eiendom

er vi ikke opptatt av å ha flest mulig ulike husmodeller. Vi er derimot opptatt av å ha noen få, og de vi har skal være 100 % gjennomarbeidede -ingenting skal være overlatt til tilfeldighetene. Alle modellene kan med enkle grep tilpasses den enkelte kjøper med tanke på antall soverom, overflater, innredning og utforming av kjøkken og bad, trapp etc.

Vi skal tilby en bolig for enhver smak.

Helt fra boligene var en skisse

på tegnebrettet, har vi i samarbeid med vår arkitekt og øvrige involverte aktører diskutert ulike løsninger for alt fra konstruksjon, planløsning, vindusløsninger og materialvalg. Det er derfor boliger vi er stolte av å kunne selge, der vi vet at vi har optimalisert forholdet mellom størrelse, pris og standard. Utgangspunktet vårt er at vi av hver enebolig vi tegner, skal ha en stor, en oppskalert og en kjedet variant å tilby. Foreløpig har vi tre ulike modeller, under navnet Crea 1 XL, Crea 1 L og Crea 1 Duo.

Vi har for tiden flere spennende modeller under utvikling, og gleder oss til å legge disse ut på siden vår etter hvert som de blir ferdige.

Crea 1 XL

Crea 1 XL har et bruksareal på 191,5 m2 fordelt på 2 etasjer og er en stor og innholdsrik enebolig primært ment for flate tomter. Crea 1 XL forener det moderne med det tradisjonelle, og med store vindusflater og familievennlig og fleksibel planløsning, er dette huset perfekt for den moderne familie.

Crea 1 L

Crea 1 L er et arealeffektivt og meget innholdsrikt hus, med en praktisk og familievennlig planløsning. Som sin storebror Crea 1 XL har også dette huset store vindusflater som gjør det til et lyst og trivelig hus, og inneholder alt man kan forvente av et moderne hus. Fotavtrykket er lite, og gjør huset plasseringsvennlig også på mindre tomter. Full takhøyde også i andre etasje gir maksimal utnyttelse av kvadratmeterne.

Crea 1 Duo

Crea 1 Duo er en kjedet utgave av Crea 1 L, og kan kombineres på flere måter. Bildene viser en sideforskjøvet variant, som gir begge boenhetene fleksible muligheter til uteplasser på alle sider av huset. Vindusløsningene gir rikelig med lys, samtidig som de på andre soner av huset skjermer for innsyn. De to store skyvedørene gir enkel tilgang til hage og terrasse/balkong.

Crea 2 Duo

Crea 2 Duo er en særdeles spennende og innholdsrik bolig, som vi uten å nøle påstår vil bli lagt merke til.

 

Crea 4

Fantastisk, herskapelig enebolig med dobbel garasje og god plass

Crea 3

Spektakulær enebolig med stor plass, høy standard og smarte løsninger

Crea 5

Moderne enebolig med masse spennende løsninger

Crea kompakt XL

Konsept under utvikling