Grunntanke

Å forene det beste fra det moderne og det tradisjonelle. Et tradisjonelt eksteriør, ispedd moderne designelementer og store vindusflater, bygd etter morgendagens prinsipper med førsteklasses kvalitet tvers igjen.

Vår målgruppe

Vår målgruppe er den “moderne familie” og vi utvikler boliger av høy kvalitet som er skreddersydd målgruppen. Du skal kjenne igjen et Crea-hus.

Konstruksjon

Husene er planlagt, tegnet og konstruert for det norske klimaet, bygget med norske materialer. Vinduene er tre-lags og veggene har hele 25 cm isolasjon. Dette sørger for at husene er lune og tette når vinterstormene uler rundt husveggene.

Bo der

Vi visker ut grensene, og skaper en perfekt harmoni mellom ute og inne. Hva med å åpne opp skyvedøren en varm morgen i juli og ta frokosten på terrassen i forlengelsen av kjøkkenet, eller avslutte sommerkvelden med et glass vin og en god bok på terrassen utenfor soverommet i andre etasje?

Høy standard

Alt fra det topp moderne KVIK kjøkkenet, komplett med alle hvitevarer, de flislagte baderommene med vegghengt toalett, dusjnisje, badekar og lekker innredning fra KVIK, til den flotte peisovnen fra Norpeis i stua.

Husene har selvsagt balansert varmegjenvinning og ventilasjon, sentralstøvsuger, utpreget og effektfull integrasjon av downlights, varmekabler og høykvalitets parkett i hvitpigmentert eik i alle rom. Du vil kjenne igjen følelsen når du lukker igjen en av de innvendige kompaktdørene med dempekarm - du er i et Crea-hus!

Overtagelse

Når du flytter inn i et Crea-hus, er huset ferdig. Det er ingenting som står igjen når du får overlevert nøkkelen av oss. Huset er rett og slett klart til å flytte inn i, og den høye standarden etterlater ingenting å ønske seg.