OM OSS

Vi utvikler moderne og effektive familieboliger med det lille ekstra.

Crea Eiendom AS er at familiedrevet selskap etablert i 2015. Vi brenner for å bygge det riktige huset på den riktige tomta. Våre hus skal være gode familieboliger, med fokus på funksjonelle løsninger, og med detaljene som gjør deg ekstra stolt. Du skal både se og føle at du bor i et Crea-hus.

Crea Eiendom AS er etablert med henblikk på utvikling av eiendom, med Oslo-området som primærmarked. Hovedsakelig vil dette være bygging av eneboliger og tomannsboliger for salg, samt større rehabiliteringsprosjekter. Vi har kontor sentralt i Lillestrøm.

Vår målgruppe er den “moderne familie” og vi skal bygge attraktive, moderne boliger av høy kvalitet som er skreddersydd målgruppen.

Vi skal drive langsiktig, med høyt fokus på lønnsom drift og minimering av risiko. Dette vil vi oppnå ved god økonomi- og prosjektstyring samt pålitelige og lojale samarbeidspartnere.

Ambisjonen er ikke å bli størst, men med fokus på høy kvalitet i alle ledd, skal vi utvikle boliger som er attraktive på et stadig voksende boligmarked i Oslo-området.

Grunntanke

Å forene det beste fra det moderne og det tradisjonelle. Et tradisjonelt eksteriør, ispedd moderne designelementer og store vindusflater, bygd etter morgendagens prinsipper med førsteklasses kvalitet.

Målgruppe

Vår målgruppe er den “moderne familie” og vi utvikler boliger og hus av høy kvalitet som er skreddersydd og tilpasset den enkelte kjøper. Man skal kjenne igjen et Crea-hus.

Standard

Alt fra det topp moderne kjøkkenet, komplett med alle hvitevarer, de flislagte baderommene med smakfull innredning i, til den flotte peisovnen i stua. Husene har selvsagt balansert varmegjenvinning og ventilasjon, sentralstøvsuger, utpreget og effektfull integrasjon av downlights, varmekabler og høykvalitets parkett i alle rom. Du vil kjenne igjen følelsen når du lukker igjen en av de innvendige kompaktdørene med dempekarm – du er i et Crea-hus!

Konstruksjon

Husene er planlagt, tegnet og konstruert for det norske klimaet, bygget med norske materialer. Husene prosjekteres og bygges i henhold til gjeldende forskrift TEK1, og i samsvar med gjeldende anbefalinger fra Sintef Byggforsk.

Bo der

Vi visker ut grensene, og skaper en perfekt harmoni mellom ute og inne. Hva med å åpne opp skyvedøren en varm morgen i juli og ta frokosten på terrassen i forlengelsen av kjøkkenet, eller avslutte sommerkvelden med et glass vin og en god bok på terrassen i andre etasje?

VI HJELPER DEG GJERNE

Ta kontakt med oss!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss for å høre mer om våre prosjekter eller husmodeller, er du velkommen til å henvende deg gjennom nedenstående kanaler.